FotoKlubi.Lahti

FotoKlubi.Lahti ry on perustettu keväällä 2016. Koska Lahdessa ei ollut enää toimivaa valokuvaukseen keskittynyttä yhdistysta tai seuraa niin viisi innokasta henkilöä päättivät perustaa sellaisen.

Aluksi yhdistys kokoontui Sammonkatu 8:n Fillaricafeessa. Kun sitä ei enää saanut käyttöön riittävän edullisesti löytyi uudeksi kokoontumispaikaksi Lahden Seudub Diabeetikkojen D-Klubi Karjalakadulta.

Fotoklubi.Lahti kokoontuu talvikaudella kaksi kertaa kuukaudessa.

Kuvailta järjestetään kuukauden ensimmäisenä tiistaina kello 18:00 alkaen.

Workshop on tapahtuma joita järjestetään noin kerran kuukaudessa joko iltatilaisuutena tai viikonloppukurssina.

Kokoonnumme D-Klubilla, Karjalankatu 16, 15140 LAHTI.

Kuvailloissa keskustellaan valokuvista ja valokuvauksesta sekä jaetaan tietoa ja vinkkejä valokuvaukseen liittyen. Ulkopuolisia luennoitsijoita/vierailijoita pyritään järjestämään Kuvailtoihin luennoimaan jäseniä kiinnostavista aiheista. Kuvailloissa valitaan myös Kuukauden kuva –kilpailun 5 parasta kuvaa.

Workshopeissa on vaihtelevia teemoja ja vierailijoita.